Відома на Локачинщині футболістка вийшла заміж

03 Липня 2020, 18:31
5050

Попри обмежувальні заходи, закохані пари продовжують поєднувати свої долі.

Відтак, за період карантину на Локачинщині взяли шлюб п’ять пар. Це свідчить, що справжній любові усілякі там віруси – не перешкода, а пам’ятні фото молодят у масках і рукавичках вже навіть стали своєрідним трендом.

Одружитися у цей непростий період вирішили й мій односелець Дмитро Подляшко зі Старого Загорова та Юлія Струк з Локач. Карантинні заходи на заваді не стали, адже, як кажуть, й не планували організовувати пишного весілля, а обмежитись вечіркою в колі родини та найближчих друзів. Власне, в такій невеличкій компанії й завітали 23 червня в залу урочистих подій. Традиційна церемоніальна промова, трішки хвилювань і ось…. на їхніх пальцях вже виблискують обручки.

Читайте також: Софія та Іван Паламарчуки з Павлович відзначили шістдесяту річницю.

Дмитро та Юлія – чудова пара, навіть зовні схожі одне на одного. Обоє люблять весело проводити час в компанії друзів, а ще – поганяти у футбол. Щоправда, познайомились вони не на стадіоні чи у спортзалі, а в барі на дискотеці. І трапилось це, до речі, за доволі кумедних обставин.

«Діма привернув мою увагу відразу, адже прийшов зі зламаною ногою. Тож вирішила пожартувати: взявши у незнайомця милицю, заходилась з нею танцювати. Отак між нами і зав’язались відносини», – пригадує наречена.

Зустрічалися молодята порівняно не довго – всього понад десять місяців. А далі Дмитро, щойно повернувшись із заробітків в Польщі, наважився на рішучий крок.

Читайте також: Одруження на районі: житель Привітного коханій з Високих Цевелич освідчився у Парижі.

«Я відчував, що знайшов свою другу половинку, тому не хотів зволікати ні хвилини. Придбав в Луцьку каблучку і, як годиться, в присутності батьків коханої, зробив пропозицію руки і серця. Сюрприз вдався: вона сказала «так», – ділиться пам’ятним моментом мій співрозмовник.

Що ж до планів на майбутнє, то молоде подружжя мріє про власне житло в місті, а головне – створити міцну й щасливу сім’ю, де буде багато дитячого сміху.

2

Читайте також: У День Святого Валентина у Затурцівському ЦНАПі відбулася перша церемонія одруження.

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024