Судили жінку, яка перебувала без захисної маски у громадському місці в Кисилині

15 Листопада 2020, 10:33
2491

До Локачинського районного суду надійшла справа про адміністративне правопорушення, а саме про те, що 17 вересня у сільраді в Кисилині жінка перебувала без засобів індивідуального захисту (захисної маски).

Про це йдеться у постанові від 5 листопада на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Підсудна під час розгляду справи пояснила, що перебувала на своєму робочому місці в сільській раді села Кисилин. Пояснила, що маску одягнути забула та просила суворо не карати, більше таких правопорушень вчиняти не буде, вона отримує у сільській раді заробітну плату невеликого розміру, сплата штрафу в розмірі, передбаченому санкцією статті 44-3 КУпАП стане для неї та її сім`ї надмірним тягарем, просить звільнити її від відповідальності.

Читайте також: Між селами Хорів та Низькі Цевеличі чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп`яніння та Судили чоловіка, який побив іншу людину у Локачах.

Жінку визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44-3 КУпАП. Її звільнили від адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 44-3 КУпАП, на підставі статті 22 КУпАП у зв`язку з малозначністю адміністративного правопорушення, обмежившись усним зауваженням.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024