Кулінарія на районі: жителька Манькова поділилася рецептом «Королівської ватрушки»

27 Лютого 2021, 16:22
Фото Іванки Дмитрук 1659
Фото Іванки Дмитрук

Ми продовжуємо нашу нову рубрику «Кулінарія на районі». Цього разу смачним рецептом поділилася жителька Манькова Іванка Дмитрук.

Дівчина поділилася з Район.Локачі рецептом пирога «Королівська ватрушка». 

Нагадаємо, що Інтернет-видання Район.Локачі започаткувало нову рубрику «Кулінарія на районі». Тут жителі та жительки Локачинщини ділитимуться найсмачнішими та найоригінальнішими кулінарними шедеврами. Рубрику відкрила жителька Манькова Марта ПохилаВона поділилася смачним рецептом «княжих розтріпок» – ніжною, легкою і дуже смачною стравою з курки, а її чоловік Павло – рецептом пшоняних опіканців. Жителька Павлович Юлія Вигиринська розповіла нам рецепт салату «Годинник». Також, Іванка Дмитрук вже поділилася з нами рецептом ніжного чізкейка

Якщо ви хочете стати героями нашої рубрики, пишіть нам на сторінку у фейсбуці, або у коментарях під цим дописом або на нашу пошту: [email protected]! З радістю опублікуємо ваші рецепти на Район.Локачі.

Інгредієнти для пирога

  • 170 грамів муки;
  • 30 грамів  какао-порошку;
  • 130 грамів  масла;
  • 70-80 грамів  цукрової пудри;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача;
  • Трошки солі.

Для начинки:

  • 600 грамів кисломолочного сиру;
  • 150 грамів сметани 20 %;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки манки;
  • 150 грамів цукру;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру.

Приготування:

В глибокій посудині просіяти муку, какао, добавити цукрову пудру, розпушувач і сіль. Все вимішати, додати масло кімнатної температури та все перетерти в «крошку».

Половину «крошки» розподілити по дні форми, застеленої пергаментом. Випікати 15-18 хвилин при температурі 180 градусів. Дати остигнути.

Тим часом готуємо начинку. Сир пропустити через блендер, додати яйця, цукор, ванільний цукор і переміщати лопаткою, потім додати манку і перемішати вінчиком.

Перелити начинку на остиглу основу. Зверху посипати рештою «крошки». Випікати 1 год при 170 градусах.

 

Коментар
16/05/2022 Понеділок
16.05.2022
15.05.2022