Кулінарія на районі: жителька Манькова поділилася рецептом «Королівської ватрушки»
Ми продовжуємо нашу нову рубрику «Кулінарія на районі». Цього разу смачним рецептом поділилася жителька Манькова Іванка Дмитрук.
Дівчина поділилася з Район.Локачі рецептом пирога «Королівська ватрушка».
Нагадаємо, що Інтернет-видання Район.Локачі започаткувало нову рубрику «Кулінарія на районі». Тут жителі та жительки Локачинщини ділитимуться найсмачнішими та найоригінальнішими кулінарними шедеврами. Рубрику відкрила жителька Манькова Марта Похила. Вона поділилася смачним рецептом «княжих розтріпок» – ніжною, легкою і дуже смачною стравою з курки, а її чоловік Павло – рецептом пшоняних опіканців. Жителька Павлович Юлія Вигиринська розповіла нам рецепт салату «Годинник». Також, Іванка Дмитрук вже поділилася з нами рецептом ніжного чізкейка.
Якщо ви хочете стати героями нашої рубрики, пишіть нам на сторінку у фейсбуці, або у коментарях під цим дописом або на нашу пошту: [email protected]! З радістю опублікуємо ваші рецепти на Район.Локачі.
Інгредієнти для пирога
- 170 грамів муки;
- 30 грамів какао-порошку;
- 130 грамів масла;
- 70-80 грамів цукрової пудри;
- 1/2 чайної ложки розпушувача;
- Трошки солі.
Для начинки:
- 600 грамів кисломолочного сиру;
- 150 грамів сметани 20 %;
- 2 яйця;
- 3 столові ложки манки;
- 150 грамів цукру;
- 1 чайна ложка ванільного цукру.
Приготування:
В глибокій посудині просіяти муку, какао, добавити цукрову пудру, розпушувач і сіль. Все вимішати, додати масло кімнатної температури та все перетерти в «крошку».
Половину «крошки» розподілити по дні форми, застеленої пергаментом. Випікати 15-18 хвилин при температурі 180 градусів. Дати остигнути.
Тим часом готуємо начинку. Сир пропустити через блендер, додати яйця, цукор, ванільний цукор і переміщати лопаткою, потім додати манку і перемішати вінчиком.
Перелити начинку на остиглу основу. Зверху посипати рештою «крошки». Випікати 1 год при 170 градусах.