У Локачах впіймали нетверезого водія «Renault Megan»

22 Березня 2021, 13:07
1538

Суддя Локачинського районного суду розглянула матеріали, які надійшли від Сектора поліцейської діяльності №1 (селище Локачі) про притягнення до адміністративної відповідальності водія автомобіля. 

Про це йдеться у постанові локачинського суду від 18 березня. 

Раніше, у Локачах по вулиці Луцькій чоловік керував автомобілем «Renault Megan», з явними ознаками алкогольного сп`яніння: запах алкоголю з ротової порожнини, нечітка мова, та від проходження огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку за допомогою спеціального технічного засобу та у медичному закладі відмовився. 

Читайте також: Локачанин потрапив за ґрати через збут наркотиків.

У судовому засіданні водій пояснив, що перебував в стані алкогольного сп`яніння, позаяк випив напередодні дві пляшки слабоалкогольного напою, відмовився від проходження огляду на місці зупинки та в медичному закладі, однак свідків його відмови працівниками поліції залучено не було.

Його визнали винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП, та наклали на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він сплатить 454 гривні судового збору.

Читайте також: 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024