Архів новин за 19 Грудня 2018

16:12
Упродовж останнього в цьому році пленарного тижня Верховна Рада має ухвалити рішення про продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення
16:12
У великому залі Локачинської районної державної адміністрації пройде перше засідання Ради регіонального розвитку району.
15:12
У П'ятикорській школі заступниця директора вирішила погратися у сніжки з учнями, адже за останні роки сніг взимку став рідкістю. 
14:12
У Локачинській школі,восьмикласники з класними керівниками підготували Андріївські вечорниці.
13:12
З метою вияснення реального стану захворюваності на коронавірус в Україні мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua вирішила розпочати перманентний моніторинг та проводити порівняння з офіційною статистикою, яку надає МОЗ.
13:12
Спеціалісти Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості разом із представниками Національної гвардії України провели ярмарок вакансій, щоб укомплектувати актуальні вакансії та бажаючі проходили службу за контрактом.
12:12
Головна лікарка комунального закладу «ВОЦПБ СНІД» Олена Макаренко розповіла про ведення медичного нагляду за ВІЛ-позитивними, хворими на СНІД та впровадження антиретровірусної терапії (АРТ) на Волині.
10:12
У Війницькій та Привітненській сільській раді триває передвибоча компанія перших виборів сільського голови та депутатів.
09:12
Біля Терешківцець Горохівського району 25-річний хлопець врізався у нерухому вантажівку DAF, яка стояла на узбіччі дороги. 
09:12
На території Волинської області, 16 грудня, поліція зареєструвала 15 дорожньо-транспортних пригод, чотири з яких із потерпілими.
09:12
Делегація з Локачинського району, на чолі з головою районної державної адміністрації Віктором Дудечком, долучилася до зібрання та з усіма українцями продемонструвати свою підтримку автокефалії.
08:12
Півсотні журналістів з різних областей України приїхали послухати 12 відомих медійників і поспілкуватися на професійні теми, а зокрема, про медіа-ніші і як редакціям здобувати популярність, довіру, гроші.
08:12
Жителів Локачинського району запрошують долучитися до відкриття новорічної ялинки у Локачах. 
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024