Архів новин за 03 Серпня 2018

16:08
Так вважає політичний експерт, голова аналітичного центру «ІНПОЛІТ» Сергій Биков
15:08
Біда трапилась кількома тижнями раніше в селі Вілька Садівська. В руках місцевого жителя В. В. Мачеброди розірвався предмет невідомого походження, якого той розбирав у себе вдома.
14:08
Локачинський центр первинної медико-санітарної допомоги 26 липня отримав статус комунального некомерційного підприємства. Це означає, що заклади первинки фінансуватимуться за новою – ефективнішою системою.
13:08
На Волині триває операція «Перевізник», спеціалісти продовжують шукати порушення в роботі громадського транспорту області.
11:08
Летять роки кудись неспинним кроком… А ви стараєтесь і далі гнатися за ними. Наввипередки із літами хай біжать вже діти і онуки. Достатньо вам отої метушні. Крокуйте по життю розмірено, неквапом і насолоджуйтесь усім, що вас оточує… Оті пригорщі слів, надиктовані життям, наполегливо просяться в гості до Наталії Калістратівни Баран – жительки Бубнова. А вона не хоче пускати і близько їх на свій поріг.
10:08
Вже понад тридцять років сільські актори-ентузіасти тішать краян своєю творчістю. Вони поставили чимало цікавих вистав. В списку найпопулярніших – «Кайдашева сім’я» Івана Нечуя-Левицького.
10:08
Таке дійство тут організовували вперше, проте усе пройшло на високому рівні. Основні локації селяни розташували на місцевому стадіоні, що знаходиться поруч з мальовничим озером.
09:08
Урочисте відкриття лікувального блоку приймально-діагностичного відділення з палатами інтенсивної терапії відбулося 1 серпня
08:08
Щасливими, життєрадісними і такими ж молодими в душі, як і колись – в шкільні роки – вже вкотре зустрілись випускники 1978 року випуску Локачинської середньої школи.
07:08
В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Локачах буде зберігатися похмура погода.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024